Google Street View indenfor i virksomheder er kommet for at blive

september 9, 2021

Google Street View indenfor i virksomheder er kommet for at blive

 

Da vi startede tilbage i 2012 var det med et skarpt fokus på, som nogle af de første herhjemme, at være med til at rulle Google´s Street View-funktion ud til landets virksomheder, så de kunne invitere deres kunder indenfor og tage en virtuel tour, og danne sig et indtryk af stedet inden de selv besøgte det fysisk.

Spol frem til idag, hvor vi netop har rundet mere end 35 mio. visninger af cirka et par tusind forskellige lokationer rundt om i landet, som vi har været med til at få på Google Street View.

 

Hvad er en Google Street View Tour?

Vi kender allesammen Google Street View ude på gaden, som er en 360 graders affotogradering af gader og veje rundt om i det meste af verden, optaget af Google´s velkendte Street View-biler. Et online-værktøj, som har gjort det muligt at besøge (næsten) hver et gadehjørne i verden, virtuelt.

Ved brug af samme teknologi, har Google gjort det muligt for virksomheder, at få skabt en Street View Tour indenfor i virksomhedens lokaler. Et værktøj, som åbner op for at brugere via Google Maps, kan besøge en restaurant, et hotel eller måske et fitness center virtuelt.

Udover at man kan træde indenfor og se stedet virtuelt, opnår man også en øget synlighed i Google´s søgeresultater, særligt ved lokale søgninger.

Gør adfærden til en fordel

Du kender det nok selv. Det er meget rart at ”tjekke et sted ud”, inden du skal besøge det. Det kan være alt fra restauranten, du skal holde fest hos, til konferencelokalet, du skal booke. Det kan også være rart at orientere sig om parkeringsforhold, og skal du fx se nærmere på hotelværelset, vil du gerne have et overblik inden, du bruger tid og ressourcer på at tage hen på lokationen fysisk.

Millioner af mennesker benytter sig af de muligheder Google Street View Tours tilbyder, og når du implementerer det som en del af din markedsføringsstrategi, kommer du foran i konkurrentkøen.

Pandemien samt de ændringer, som har segmenteret sig som blivende i vores globale samfund, samt større krav om bæredygtige forretningsmetoder fra kunderne giver tilsammen med ovenstående en kundeadfærd, som man ikke skal være for sen til at udnytte.

Folk vil gerne benytte teknologien, og derfor er det klart anbefalelsesværdigt at benytte sig af den – på den bedst tænkelige måde.

Du kan selv prøve det af hos Ledernes MødeCenter, som du finder herunder.

Læs mere om Google Street View Tours og se flere eksempler her.